میخواهید حساب ایجاد کنید؟

ایجاد حساب
031-5001 ساعات کار دسترسی

روایت خیر مشهور اصفهانی در «قصه مسعود»
روایت خیر مشهور اصفهانی در «قصه مسعود»
01/07/04

به گزارش روابط عمومی اصفهان سیتی سنتر و به نقل از گروه فرهنگ و هنر برنا؛ فرایند خلق ارزش جدید مادی یا معنوی از طریق یک تلاش متعهدانه با در نظر گرفتن ریسک های ناشی از آن موجب رشد و توسعه هر کشور درحوزه های مختلف است. گسترش کارآفرینی در کشور و بهبود شاخص های آن به بسترهای متنوع فرهنگی، سیاسی، علمی و ... وابسته است. گروه مستند ساز شبکه العالم به سراغ مسعود صرامی، خیر برجسته ی اصفهان رفته و در خصوص فعالیت های خیرخواهانه وی گزارشی در قالب مستند با نام « قصه مسعود» تولید کرده است. 



حسین پروانه، تهیه کننده این مستند در این باره گفت: مسعود صرامی یکی از خیرین مشهور و به نام اصفهان است و در این مستند به تشریح اقدامات خداپسندانه او که با هدف خدمت به مردم انجام گرفته، پرداخته ایم. 



وی افزود: یکی از شاخص ترین فعالیت های صرامی، ساخت شهرکی به نام سلامت است که به عنوان بزرگترین مرکز درمانی سرطان با 36 کلینیک در خاورمیانه شهرت یافته و خدمات ارزنده درمانی رایگان با پیشرفته ترین تجهیزات به افراد بی بضاعت ارائه می کند. 



او ادامه داد: در این مستند تصاویر فضای بسیار زیبای بیمارستان در شهرک سلامت که شامل گلکاری و حوض های پر از آب در هر قسمت و داخل راهروها به صورت جوی آب با هدف کم کردن استرس بیماران، طراحی شده به نمایش گذاشته شده است. 



خیر مشهور اصفهانی در تشریح دلایل اقدامات خیرخواهانه خود اشاره خواهد کرد؛ هدف از ساخت این شهرک کسب درآمد مالی نبوده و خدمت به مردم و کارآفرینی، دلیل اصلی این اقدامات بوده است. 



حسین پروانه در آخر به بازسازی و ساخت سکانس هایی از به دنیا آمدن مسعود صرامی به صورت فیلم که زمان زیادی را به آن اختصاص داده اشاره کرده و از عوامل برنامه که در ساخت این مستند تلاش کرده اند قدردانی کرد.



گفتنی است؛ مسعود صرامی به غیر از ساخت شهرک سلامت اصفهان با راه اندازی کارخانجات تولید سرامیک و گرانیت ساب، برش سنگ، تولید مواد اولیه سنگ های منیزیتی، تولید انواع سنگ های فیبری، انواع باتری اتومبیل، صنایع پلاستیک، تولید قطعات سربی و اکسید سرب، تأسیس سیتی سنتراصفهان ، بزرگترین مرکز خرید ایران و ... گام های بلندی در جهت کارآفرینی و خودکفایی برداشته است.



صرامی در آخر گفت؛ ما بدهکار مردمی هستیم که اجازه خدمتگزاری به ما می دهند و به آنان به جهت انتقال حس خوب زیستن، تشکر می کنیم.