
شماره واحد
F4-22
مدیر
حسین حسین پناه
تلفن
36550080,36550090
شرح
Prestige land Museum of Iran
ساعات کاری نرمال
10 am to 10 pm
گالری تصاویر






جدیدترین مطالب
7
سال قبل
این اثر همچون دیگر آثار استاد فیض اله صفدرزاده حقیقی حاوی پیام هایی هوشمندانه می باشد که از جمله آنها می توان به نکات زیر اشاره کرد:
1- معرفی معماری زیبای مساجد ایرانی
2- هنر کاشیکاری پیشینیان در معماری
3- هنر رنگرزی پشم و تلفیق رنگها در فرش
4- ایجاد پرسپکتیو فرم و رنگ در جهت 3 بعدی سازی
5- یک انتخاب هوشمندانه و خلاقانه در انتخاب موضوع
6- حفظ اصالت با نوآوری در چارچوب کار هنر قالی ایران
تعداد گره در هر ردیف: 4500 گره
تعداد گره در هر سانتیمتر مربع: 121 گره
طراح نقشه قالی: استاد نوروز حفیظی
این اثر استاد حقیقی برنده نفیس ترین قالی ایرانی در جشنواره نفیس ترین قالیهای ایران سال 1378 در کاخ موزه سعدآباد تهران شد.
7
سال قبل
تالار8: موسیقی
استاد جلال الدین تاج اصفهانی
تاج اصفهانی در سال ۱۲۸۲در اصفهان متولد شد. پدرش شیخ اسماعیل معروف به تاجالواعظین بود که تا حدی با دستگاههای موسیقی سنتی ایرانی آشنایی داشت. تاج در ده سالگی نزد پدر و استادانی چون سید عبدالرحیم اصفهانی، نایب اسدالله، میرزا حسین ساعت ساز(خضوعی)، میرزا حسین عندلیب به دانش اندوزی پرداخت. وی به اشعار سعدی علاقه زیادی داشت و گزیدههایی از اشعار سعدی و دیگر شاعران را حفظ بود و در هنگام اجرای آواز به تناسب زمان و محیط از آن اشعار استفاده میکرد. او از همان سال ۱۳۱۹ همکاری با رادیو را آغاز کرد و از ۱۳۲۸ به همکاری با رادیو اصفهان پرداخت. تاج ضمن خوانندگی، سرپرست نوازنندگان رادیو اصفهان گردید.
بخش عمدة آثار تاج که گاه در رادیو اصفهان و بیشتر در منازل هنرمندان به طور خصوصی ضبط شده ، با نی سیدحسن کسایی ، تار جلیل شهناز و نیز تار عباس سروری و محمدرضا لطفی همراه است . همچنین یک دوره برنامه رادیویی در شناخت گوشه های آواز ایرانی با اجرای او ضبط شده است . در میان آثار فراوان تاج ، صفحه اذان و نیز تصنیف "به اصفهان رو" سروده ملک الشعرای بهار، شهرت دارد. آثار ضبط شده تاج از حدود نیم قرن تلاش او در آوازخوانی حکایت دارد . وی نمونه شاخص آوازخوانی در مکتب اصفهان است . خصوصیات ممتاز هنر تاج در اجرای آواز ایرانی عبارت است از: تنوع تحریر، اجرای گوشه های مهجور و مشهور، درک جملات آوازی و سازی ، حسن سلیقه در جمله بندی و رسم ترکیب مبتدا و خبر آغاز و اوج و فرود آواز، تسلط کامل در اجرای ضربی ها و تصنیف ها امتیاز ویژه تاج "مناسب خوانی " او بوده که این ، خود ثمره حافظه نیرومند و محفوظات فراوان شعری او بوده است .
استاد تاج اصفهانی در 13 آذر ماه 1360 بدرود حیات گفت. آرمگاه او در تخت فولاد اصفهان قرار دارد.
عکاس:مصطفی اسماعیلی